Vi har 30 dagers åpent kjøp

Den Lille Gartner tilbyr 30 dagers åpent kjøp,det betyr at du kan pakke opp ditt produkt og bruke det fritt fra første dag og fremdeles få pengene tilbake. Dette gir deg tryggheten om at du har fått produktet til den beste pris på markedet. Produktet må imidlertid leveres tilbake uskadd, ikke tilgriset og med originalemballasje. Du må også selv bekoste returfrakten.   "Om du ønsker å reklamere på et produkt, vennligst send en epost til jorn.hammer@denlillegartner.no med en beskrivelse på hva som er feil med produktet. Vi vil deretter ta kontakt med deg snarest mulig for å finne ut av den beste løsningen." Vi har som nevnt utvidet retur rett på hele 30 dager.
Varer som ikke blir hentet ut fra posten og derfor automatisk blir sendt i retur til oss blir belastet med et geyr på kroner 450,- for å dekke våre kostnader med pakking, transport og fakturering.
 
Vi er ansvarlig for transaksjoner via evt. betalingskort gjennom nettsiden.
 
 
Klarna
Klarna er Europas ledende leverandør av faktura- og finansieringsløsninger til netthandel.
Klarna har med sine tjenester Klarna Faktura og Klarna Konto, blitt Skandinavias mest populære betalingsmåte da du som kunde alltid får hjem varene før du betaler. Betalingsprosessen er den raskeste på nett idag, og Klarna legger stor vekt på at du som forbrukerne skal kunne føle deg trygg når du handler på nett.

Med Klarna Fakturahandler du enkelt via personnummeret ditt. Du betaler alltid etter at du har mottatt varen.

Tjenesten Klarna Kontopasser for deg som vil dele opp betalingen og samle alle delbetalingskjøp på en faktura. Alle kjøp du gjør med Klarna Konto i en måned vil samles på èn enkelt faktura som du mottar i midten av neste måned. Dessuten kan du alltid selv bestemme hvor mye du ønsker å betale hver måned.
 
Ved kjøp via DIBS betalingsmodul
 
Salgsbetingelsene utgjør sammen med din bestilling, bekreftet gjennom en ordrebekreftelse, det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet. freaky.no er ansvarlig for transaksjoner gjennom nettsiden.
 
Vi benytter 3D Secure på våre sider og alle transaksjoner går gjennom sikre sider
 
3D Secure - enda sikrere betaling over internett
 
3D Secure er en felles sikkerhetsstandard for betaling over internett med VISA (Verified by Visa) og MasterCard (SecureCode).
 
Hva er 3D Secure
 
3D Secure (Verified by VISA og MasterCard SecureCode) er den sikkerhetsløsningen som VISA og MasterCard benytter for å identifisere kortholder ved kjøp over internett. 3D Secure har blitt et krav fra kortinnløsere for å gjøre handel over internett enda sikrere.
 
Hvordan betaler du med 3D Secure
 
Dersom din kortutsteder bruker 3D Secure som en ekstra sikkerhetskontroll ved betaling vil du få opp en egen side hvor du taster inn kode fra nettbank kalkulator eller passord (BankID). Denne kommunikasjonen går mellom deg og banken, og vi kan ikke se passordet eller koden du taster inn.

For din sikkerhet vil vi ikke lagre kortnummeret på ditt betalingskort.
 
 
 
Øvrige salgsvilkår
 
Eksportrestriksjoner I henhold til OFAC, EU og FNs bestemmelser. Vi selger ikke varer til Burma, Elfenbenskysten, Irak, Iran, Kongo, Cuba, Liberia, Nord-Korea, Zimbabwe, Sudan, Syria, Hviterussland

Force majeure

Skulle det oppstå en situasjon som gjør det umulig for oss å oppfylle sine forpliktelser i denne avtalen, og som etter vanlige kjøpsrettslige regler regnes som Force Majeure opphører den rammede parts forpliktelser så lenge den ekstraordinære situasjonen vedvarer. Som Force Majeure egnes eksempelvis lovendring, arbeidskonflikt, streik, lockout eller andre omstendigheter som partene ikke råder over, slik som krig, opprør, brann, eksplosjon eller inngrep fra offentlige myndigheter. Det samme gjelder ved plutselig endring av krav til merking av produkter, varseltekster, salgsforbud eller beslutning fra myndigheter som påvirker markedet og produkter i negativ retning eller unormal nedgang i markedet.
 
Minimumsalder:
 
For å handle i vår nettbutikk må du ha fylt 18 år. Er du under 18 år kan du få en myndig, f.eks. en foresatt, til å handle for deg.

Opplysninger gitt i nettbutikken

Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte.